Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

Zásady ochrany osobních údajů

1. OBECNÉ INFORMACE

Společnost TERRAMET, spol. s r.o., Obchodní 131, 251 01 Čestlice, Česká republika, info.cz@terra-world.com („TERRAMET“, „my“, „nás / nám“, „naše“), respektuje Vaše soukromí a Vaše osobní údaje. Společnost TERRAMET proto dodržuje příslušná ustanovení týkající se ochrany, zpracování a zajištění důvěrnosti osobních údajů a zabezpečení údajů, a to zejména zákona o ochraně osobních údajů (zákon č. 101/2000 Sb), obecného nařízení Evropské unie o ochraně údajů („GDPR“, směrnice 95/46/ES) a Českého telekomunikačního úřadu („ČTÚ“).

Těší nás, že jste navštívili naše webové stránky, a že se zajímáte o naši společnost. Ochranu Vašich osobních údajů bereme velmi vážně. Záleží nám na tom, abyste se při návštěvě našich webových stránek cítili komfortně a bezpečně. S osobními údaji zacházíme v souladu s nařízeními o ochraně údajů.

Webové stránky společnosti TERRAMET mohou obsahovat odkazy na webové stránky dalších poskytovatelů, na které se toto prohlášení o ochraně soukromí nevztahuje. Účel a rozsah shromažďování údajů a následné zpracování a používání Vašich údajů připadá příslušným operátorům. Podrobnosti získáte z jejich informací o ochraně údajů.

Níže naleznete informace o tom, jaké osobní údaje můžeme shromažďovat a za jakým účelem mohou být zpracovávány během vaší návštěvy a při používání našich webových stránek www.terra-world.cz („webové stránky“).

 

2. CO ZNAMENÁ TERMÍN OSOBNÍ ÚDAJE?

Osobní údaje jsou informace, které mohou být používány samostatně nebo s dalšími informacemi za účelem identifikace fyzické či právnické osoby (např. jméno, e-mailová adresa, telefonní číslo, adresa nebo IP adresa).

 

3. SHROMAŽĎOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ při informačním využití

Při zcela informačním využití webových stránek neshromažďujeme žádné údaje, s výjimkou údajů, které nám sdělí Váš prohlížeč, aby Vám umožnil navštívit naše webové stránky.

Jedná se o následující údaje:

  • IP adresa
  • Datum a doba požadavku
  • Rozdíl časových pásem dle greenwichského času (GMT)
  • Obsah požadavku (konkrétní stránka)
  • Přístupový status / kód statusu HTTP
  • Množství údajů přenášených v každém jednotlivém případě
  • Webové stránky, ze kterých požadavek přichází
  • Prohlížeč
  • Operační systém a jeho rozhraní
  • Jazyk a verze softwaru prohlížeče

 

Další osobní údaje jsou shromažďovány a používány výhradně s Vaším souhlasem (např. rozesílání Newsletterů, kampaní nebo informací o akcích) a v příslušném požadovaném rozsahu. Takovéto prohlášení o udělení souhlasu můžete kdykoliv odvolat s budoucím účinkem na adrese marketing.cz@terra-world.com.

 

4. JAK VAŠE INFORMACE POUŽÍVÁME?

V případě, že kontaktujete společnost TERRAMET, spol. s r.o., včetně všech určených subjektů a distributorů, prostřednictvím e-mailu nebo kontaktního formuláře, uložíme si Vaši e-mailovou adresu, případně Vaše jméno a telefonní číslo, abychom mohli odpovědět na Vaše dotazy.

Shromážděné protokolové soubory se používají pouze pro statistická hodnocení a jako celek, a to pro účely provozu, zabezpečení a optimalizace webových stránek (převažující oprávněné zájmy).

(1) Tyto webové stránky používají Google Analytics, webovou analytickou službu poskytovanou společností Google Inc. („Google“). Služba Google Analytics používá „cookies“, což jsou textové soubory ve vašem počítači, které pomáhají webovým stránkám analyzovat, jak uživatelé stránky používají. Informace o používání webových stránek (včetně vaší IP adresy), které soubor cookie vygeneruje, budou předány společnosti Google a uloženy na serverech ve Spojených státech. V případě aktivování anonymizace IP společnost Google odstraní / anonymizuje poslední oktet IP adresy pro členské státy Evropské unie a pro další strany Dohody o Evropském hospodářském prostoru. Pouze ve výjimečných případech je celá IP adresa zaslána na servery společnosti Google v USA a tam zkrácena. Společnost Google jménem poskytovatele webových stránek tyto informace použije pro účely hodnocení vašeho používání webových stránek, shromažďování reportů o aktivitě na webových stránkách pro operátory webových stránek a poskytování dalších služeb souvisejících s aktivitou na webových stránkách a používáním internetu poskytovateli webových stránek. 

(2) Společnost Google nebude Vaši IP adresu spojovat s žádnými jinými údaji, které má k dispozici.

(3) Používání souborů cookies můžete odmítnout zvolením příslušného nastavení ve Vašem prohlížeči. Upozorňujeme Vás však, že pokud to uděláte, je možné, že nebudete mít možnost používat funkce webových stránek v plném rozsahu.

(4) Dále můžete společnosti Google zakázat shromažďování a používání údajů vygenerovaných soubory cookies, které souvisí s Vašim používáním webových stránek (včetně souborů cookies a IP adresy), a rovněž zpracování údajů společností Google stažením a nainstalováním plug-inu prohlížeče, který je k dispozici na https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en-GB.

(5) Tyto webové stránky používají službu Google Analytics s rozšířením „_anonymiseIp()“. IP adresy jsou tak před dalším zpracováním zkráceny, čímž jsou vyloučeny odkazy na osoby. 

(6) Používání systému Google Tag Manager mohou obchodníci spravovat tagy webových stránek pomocí rozhraní. Tool Tag Manager, který tagy provádí, je doména bez cookies a sama o sobě neshromažďuje žádné údaje. Nástroj umožňuje vytvářet další tagy, které mohou být schopny shromažďovat údaje sami. Google Tag Manager k těmto údajům nemá přístup. Pokud je na úrovni domény nebo souboru cookie provedena deaktivace, zůstane platná pro všechny sledovací tagy, které byly provedeny prostřednictvím systému Google Tag Manager.

(7) Používání MailChimp

Co se týče e-mailového marketingu využívajícího zpracování údajů, pro zasílání informací o nových produktech, speciálních akcích, Newsletterů nebo pozvánek používáme MailChimp. Tato platforma se nachází mimo EU a uchovává údaje, které jí poskytneme, a analyzuje reakční chování. Přenos údajů je založen na elektronické smlouvě v souladu s běžnými smluvními ujednáními EU. Zde najdete podmínky používání „Terms of Use“ a zásady ochrany soukromí MailChimp (Privacy Policy of MailChimp). Dále naše společnost k rozesílání využívá společnost SmartSelling a.s., která s osobními údaji zachází v souladu s nařízeními o ochraně údajů. Jakékoliv další používání vašich osobních údajů bude prováděno pouze s vaším souhlasem.

 

5. LIVELINK

Jako dealer společnosti JCB máme přístup k informacím o produktech společnosti JCB v LiveLink a do tohoto systému budeme zadávat informace o službách společnosti JCB na základě souhlasu, který jste udělili společnosti JCB, když jste si pořídili produkt společnosti. Správcem údajů při tomto zpracování údajů je společnost JCB Sales Limited, identifikační číslo 0792807, se sídlem JCB World Headquarters, Lakeside Works, Rocester, Uttoxeter, Staffordshire ST14 5JP, Spojené království.

 

6. Soubory Cookies

Soubory cookies se také ukládají ve Vašem počítači během doby, kdy používáte webové stránky. Cookies jsou malé textové soubory, které se ukládají na Vašem pevném disku v souvislosti s prohlížečem, který používáte, a prostřednictvím kterého proudí určité informace do jednotky, která cookies umísťuje (v tomto případě my). Soubory cookies nemohou ve vašem počítači spouštět programy ani přenášet viry. Jejich účelem je udělat přítomnost na internetu více uživatelsky příjemnou a celkově efektivnější.

 

7. SDÍLÍME VAŠE INFORMACE?

Vaše osobní údaje shromážděné v průběhu Vašeho používání našich webových stránek nebudeme sdílet s ostatními, pokud to nebude nutné k plnění našich závazků nebo pokud to nebude požadováno z důvodu nařízení zákonů / požadavků úřadů.

 

8. JAK CHRÁNÍME OSOBNÍ INFORMACE?

Děláme vše pro to, aby Vaše návštěva a používání našich webových stránek byli co nejbezpečnější. Společnost TERRAMET provádí aktuální technická opatření pro zajištění zabezpečení údajů zejména, co se týče ochrany vašich osobních údajů před riziky při přenosu údajů a před přístupem třetích stran k informacím. Každé z těchto opatření je náležitě aktualizováno dle aktuálního stavu vývoje technologií.

 

9. VAŠE PRÁVA

Podle článku 32 GDPR máte právo na přístup, opravu, výmaz, omezení zpracování a přenositelnost údajů a právo vznést námitku.

Máte právo nás kdykoliv požádat o informace o údajích, které se vztahují na Vaši osobu a které uchováváme, stejně jako o informace o jejich původu, příjemcích nebo kategoriích příjemců, kterým byly tyto informace předány a o účelu jejich uchovávání. Veškeré žádosti o informace, dotazy související s informacemi nebo námitky proti zpracování údajů prosím posílejte e-mailem na adresu marketing.cz@terra-world.com.

Dále také můžete kdykoliv odvolat prohlášení o udělení souhlasu bez uvedení důvodu, abyste zamezili dalšímu zpracovávání vašich osobních údajů, které byly shromážděny a používány na základě prohlášení o udělení souhlasu.

 

Informace o společnosti: 

Společnost TERRAMET, spol. s r.o. je zapsána dne 27. srpna 1991 v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 3516.

IČ: 41692519
DIČ: CZ41692519
Datová schránka: ubi6yn7

Dokumenty ke stažení