Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB JS210

Odlična poslovna odluka

JCB JS210 težine oko 21 tonu je smješten oko sredine našeg asortimana rovokopača gusjeničara. Konstruiran je sa izuzetnom snagom, produktivnosti, efikasnosti, udobnosti, sigurnosti i jednostavnim održavanjem.

 

Zatvorena sekcija okretnog okvira povećava snagu i smanjuje naprezanje. Također, čini ove rovokopače 360 otpornim na oštećenja od udara. Koristili smo iznimno kvalitetne dijelove - ustvari, po vrhunskim industrijskim standardima.

 

Istovremeno, motor ovog rovokopača je vrlo učinkoviti JCB EcoMAX model koji ispunjava standarde emisije Stage IV/T4F. On omogućava uštedu goriva do 11% u odnosu na naše odlazne modele. Prednosti JS210 serije rovokopača gusjeničara tu ne prestaju.

 

Prije nego što kupite rovokopače gusjeničare, morate znati da li će biti dovoljno jaki da obave bilo koji posao koji zatražite. Srećom, sa JCB JS210, snaga i izdržljivost dolaze kao standard.

 

Mi koristimo Finite Element Analizu sa velikim bušenjem i testiranjem izdržljivosti da bi ovi rovokopači trajali duže. JCB JS210 ima ojačanu granu i strijelu napravljene od čelika visoke zatezne čvrstoće, s omotačem od ploča u jednom komadu, i unutrašnjim pregradnim pločama za dugotrajnost i izdržljivosti.

 

Podvozje visoke čvrstoće rovokopača gusjeničara JS 210 je potpuno zavarena X konstrukcija okvira za dugotrajnu izdržljivost, čak i u najzahtjevnijim aplikacijama, a kruti gornji okvir pruža maksimalnu izdržljivost i podršku.

 

Važnije je nego ikada da se uštedi novac i vrijeme, tako da su JCB JS210 rovokopači gusjeničari dizajnirani da naprave najviše za oboje.

 

Ogromna sila kidanja korpe od 155 kN čini naš rovokopač gusjeničar JS210  do 12% produktivnijim od najbližih konkurenata, a paleta JS sistema brzih spojki omogućava brzu i laganu izmjenu priključaka.

 

Istovremeno, kretanje i iskopavanje je glatko i brzo s intuitivnim višenamjenskim operacijama i četiri načina rada koji omogućuju operatorimu 21 tonskih rovokopača JS 210 prilagoditi performanse na bilo koji program. Automatski, Ekonomični, Precizni i način za Dizanje pružaju vrlo različite optimizirane postavke.

Dizajnirali smo rovokopače gusjeničare JCB JS210 da budu jednostavni za održavanje i lagani za servisiranje. Što ih čini pristupačnim, efikasnim i visoko produktivnim.

 

Poklopci se otvaraju i zatvaraju lako pomoću cilindara, a servisni prostori su veliki i široki radi dobrog pristupa. 1000 - satni interval podmazivanja grane i strijele, i 5000-satni životni vijek ulja,  osiguravaju maksimalnu raspoloživost ovih 360 rovokopača. Točke podmazivanja su također centralizirane na JCB JS210 21 tonskim rovokopačima, zbog sigurnog i jednostavnog pristupa osovinama koje su visoko. Isto tako i filteri (ulje, hidrauličko ulje i gorivo).

 

Pošto su postavljeni jedan pored drugoga, hladnjak motora, hidraulički hladnjak i intercooler na rovokopaču gusjeničaru JS 210 mogu servisirati pojedinačno i lako čistiti.

 

Maksimalni kapacitet korpe 1.19 m3

Maksimalna snaga motora 128 kW

Radna težina 21675kg