Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB JS131

Odlična poslovna odluka

Rovokopač gusjeničar napravljen namjenski za djelatnosti iznajmljivanja, JCB-ov novi JS131 nudi nedostižnu izdržljivost te neposerednu lakoću održavanja.

 

Kao jedini 13 tonski bager na tržištu koji ne zahtijeva DPF, SCR ili AdBlue naknadni tretman, JS131 je prije svega, stroj dizajniran kako bi se maksimalno povećala raspoloživost i profit. Napravljen je dovoljno robusan, da izdrži način postupanja kojemu su strojevi za iznajmljivanje često izloženi. Budući da je JCB, ovaj rovokopač zasigurno nije bez profinjenosti i inovativnih dodataka, a za pohvalu su odlična vidljivost, produktivnost, efikasnost, udobnost i sigurnost.

Rovokopač JS131 ima ojačanu granu i strijelu napravljene od čelika visoke zatezne čvrstoće, s omotačem od ploča u jednom komadu, i unutrašnjim pregradnim pločama za dugotrajnost i izdržljivost.

 

JCB JS131 se može pohvaliti najboljim komponentama u industriji, uključujući Berco podvozje, Kawasaki pumpe, Kayaba ventilske blokove i JCB EcoMAX motore

 

Podvozje visoke čvrstoće koristi potpuno zavarenu X konstrukciju okvira za dugoročnu izdržljivost, čak i u najzahtjevnijim aplikacijama.

 

Zatvorena sekcija rotirajućeg okvira povećava snagu i smanjuje napor. Također je vrlo otporan na udarce. Kod JS131 kruti gornji okvir visoke čvrstoće osigurava maksimalnu trajnost i potporu.

Ovaj rovokopač ima 55kW JCB EcoMAX motor, koji ispunjava sve zahtjeve T4F bez potrebe za DPF, SCR ili AdBlue. JS131 je stoga idealno rješenje za firme koje se bave iznajmljivanjem, jer nudi odlične performanse uz znatno niže potrebe za održavanjem.

 

Na raspolaganju je širok spektar JCB priključaka, čineći JS131 još svestranijim, što vam omogućava da obavite širok raspon poslova.

 

JCB-ov sistem brzih spojki čini izmjenu priključaka brzom i laganom, i namjenski je dizajniran za asortiman JS. Za vrhunsku svestranost, JCB nudi cijelu listu opcija hidrauličnih instalacija, uključujući čekić, pomoćnu hidrauliku, niski protok.

 

Sa masivnom silom kidanja na korpi od  91,9 kN i brzim ciklusima, ovo je izuzetno produktivan rovokopač gusjeničar u svim aplikacijama.

 

Za razliku od svih ostalih T4F rovokopača gusjeničara, JCB JS131 zadovoljava propise, bez brige oko DPF, SCR ili AdBlue.

 

JCB-ov ekran u kabini provjerava razinu motornog ulja, rashladne tekućine i sistemske greške prilikom pokretanja. Filteri (motorno ulje, hidrauličko ulje i gorivo), su centralno smješteni za brzo i jednostavno održavanje.

 

Korištenjem grafitom impregniranih brončanih čahura na JS131, povećali smo interval podmazivanja grane i strijele do 1.000 sati za normalne aplikacije.

 

Naša inovativna opcija rekalibracije omogućava EcoMAX-u da radi na gorivo nižih klasa. To znači da se JS131 može preprodati na različitim područjima, što poboljšava ostatak vrijednosti.

Maksimalni kapacitet korpe 0.85 m3

Maksimalna snaga motora 55 kW

Radna težina 14038   kg