Terra World

Ihr Browser ist veraltet. Bitte laden sie einen dieser aktuellen, kostenlosen und exzellenten Browser herunter:


GO
Skip to main content

JCB JS130

Odlična poslovna odluka

JCB-ov novi JS130 LC rezultat je 48 godišnjeg iskustva sa rovokopačima gusjeničarima, i nudi performanse i produktivnost bez kompromisa.

 

Dizajniran i razvijen pomoću naše Efficient Design filozofije, JS130 je 13 tonski rovokopač gusjeničar,  koji je opremljen sa nizom inovacija za efikasnost, performanse, udobnost i sigurnost. Kao što je naš novi nagrađivani EcoMAX T4F motor, koji ispunjava Stage IV / Tier 4F propise,  bez upotrebe glomaznog DPF-a. S druge strane, to znači da možete očekivati nebrojene svakodnevne prednosti koristeći rovokopač gusjeničar JS130 - kao što su odlična preglednost, niski troškovi održavanja i veća radna raspoloživost.

JS130 ima ojačanu granu i strijelu napravljenu od čelika visoke vlačne čvrstoće, s omotačem od ploča u jednom komadu, i unutrašnjim pregradnim pločama za dugotrajnost i izdržljivosti.

JCB JS130 se može pohvaliti najboljim komponentama u industriji, uključujući Berco podvozje, Kawasaki pumpe, Kayaba ventilske blokove.

Podvozje visoke čvrstoće koristi potpuno zavarenu X konstrukciju okvira za dugoročnu izdržljivost, čak i u najzahtjevnijim aplikacijama.

Zatvorena sekcija rotirajućeg okvira povećava snagu i smanjuje naprezanja. Također je vrlo otporan na udarce. Kod JS130 kruti gornji okvir visoke čvrstoće osigurava maksimalnu trajnost i potporu.

Na raspolaganju je širok spektar JCB priključaka, čineći JS131 još svestranijim, što Vam omogućava da obavite širok raspon poslova.

 

JCB-ov sistem brzih spojki čini izmjenu priključaka brzom i laganom, i namjenski je dizajniran za asortiman JS. 

 

Za vrhunsku svestranost, JCB nudi cijelu listu opcija hidrauličnih instalacija, uključujući čekić, pomoćnu hidrauliku, niski protok.

 

Sa masivnom silom kidanja na korpi od  92 kN i brzim ciklusima, JS 130 je izuzetno produktivan rovokopač gusjeničar u svim aplikacijama.

Korištenjem grafitom impregniranih brončanih čahura na JS130, povećali smo interval podmazivanja grane i strijele do 1.000 sati za normalne aplikacije.

 

JCB-ov ekran u kabini provjerava nivo motornog ulja, rashladne tekućine i sistemske greške prilikom pokretanja.

 

Za razliku od većine Tier 4F motora, JCB EcoMAX ne koristi dizel filter čestica (DPF), smanjujući dodatne troškove servisiranja i održavanja.

 

Naša inovativna opcija rekalibracije omogućava EcoMAX-u da radi na gorivo nižih klasa. To znači da se JS131 može prodavati na različitim područjima, što poboljšava ostatak vrijednosti.

Maksimalni kapacitet korpe 0.85 m3

Maksimalna snaga motora 81 kW

Radna težina 13183 kg